Üzleti Adatbázis Kft.
1141 Budapest, Szugló utca 82.
Üzleti Adatbázis

Nikecell Hőszigetelőanyag Kft. adatlapja

   
Cégnév Nikecell Hőszigetelőanyag Kft.
Székhely 8184 Balatonfûzfõ, Fûzfõgyártelep
Levelezésinév Nikecell Hõszigetelõanyag Kft.
Levelezésicím 8184 Balatonfûzfõ, Pf: 60.
Telefon (+36) 88/596-200, (+36) 88/451-464
Fax (+36) 88/450-495, (+36) 88/451-704
Márkanév DRYVIT, NIKECELL
Üzleti ajánlat hõszigetelõ anyagok, homlokzati hõszigetelõrendszerek, hõszigetelõk, burkolati ragasztók, vakolatok, ragasztók, festékek, nikecell, Dryvit rendszerek, dryvit hõszigetelés, Hõszigetelõ vakolat.
Kulcsszavak hõszigetelõ anyagok, homlokzati hõszigetelõrendszerek, hõszigetelõk, burkolati ragasztók, vakolatok, ragasztók, festékek, nikecell, Dryvit rendszerek, dryvit hõszigetelés, Hõszigetelõ vakolat.
Céginfo Mûködésének hajnalán az - akkor még - nikecell üzem a Nitrokémia központi értékesítését kiszolgáló egyszerû gyártóbázisként mûködött. A "prekapitalista" idõkben nem jelentett gondot eladni termékeinket, bármennyit is gyártottunk belõlük. A rendszerváltás és a privatizáció azonban gyökeres változásokat hozott a kereskedelem területén is. Az önálló értékesítés új módszereket, piaci megoldásokat tett szükségessé. A privatizációt követõ évben a területi képviselõk rendszerének felállításával rövid idõn belül sikerült visszaszerezni az átmenetileg elvesztett piacvezetõ pozíciónkat. Értékesítési stratégiánkban egyre inkább a vevõk igényei lettek a meghatározók, s felnõtt a feladatok_ujhoz egy olyan értékesítõ csapat, amelyet vevõink visszajelzései alapján talán a legjobbak közé sorolhatunk az országban. Az õ érdemük is, hogy ma már 160 márkakeareskedõvel állunk közvetlen szerzõdéses kapcsolatban, s összesen négyszáz állandó értékesítõ partnert tarthatunk nyilván országszerte. Ennél jóval nagyobb azoknak a visszatérõ kivitelezõknek a száma, akikkel a kereskedõkön keresztül közvetett kapcsolatban állunk. A tapolcai üzem megvásárlása nem csak gyártókapacitás bõvülést, de új, exportpiaci lehetõséget is jelentett a Nikecell Kft. számára. 2004-tõl így már Horvátországba és Bulgáriába is szállítunk nikecell-termékeket, s cégcsoportunk stratégiai elképzeléseinek megfelelõen Szlovákia és Románia "meghódítása" is terveink között szerepel. Az országot régiókra osztva, jelenleg hat, építészmérnök végzettségû területi képviselõvel rendelkezünk, akiknek mindennapi feladata partnereink - kereskedõk, beruházók és kivitelezõk - tájékoztatása termékeink mûszaki paramétereirõl és a lehetséges új alkalmazásokról, de igény esetén konkrét tervek szolgáltatása is. Logisztikai és kereskedelmi szolgáltatásaink kulcsszava a rugalmasság, ami azt jelenti, hogy ma már képesek vagyunk akár huszonnégy órán belül kiszállítani az igényelt termékeinket, akár kisebb mennyiségekben is.
Weboldalwww.nikecell.hu
E-mailnikecell@nikecell.hu

Képek


Üzleti Adatbázis Kft.
1141 Budapest, Szugló utca 82.
© Minden jog fenntartva